În curs de procesare...

Despre Noi

Oferte Termopane - Prezentare SALAMANDER VEKA GEALAN REHAU 

Fereastra NEOFORT este reprezentata de o echipa de specialisti cu o experienta in industria termopanelor din anul 1999. In 2011 am largit gama de produse comercializate. Pentru a face fata recesiunii si pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, am hotarat sa acoperim cererea de oferte de termopane pentru tamplarie din profile PVC provenite de la principalii jucatori germani din piata, tamplaria furnizata fiind astfel realizata din profile marca SALAMANDER VEKA, GEALAN si REHAU. Profilele din PVC au, in functie de marca, un numar de 3, 5, 6 sau 7 camere cu o adancime constructiva cuprinsa intre 60 si 92mm.

Ofertele de termopane contin profile pvc marca Salamander, Veka, Gealan si Rehau ce sunt disponibile in culoare alba, imitatie lemn si culori RAL de doua tipuri, infoliate prin caserare si coextrudate cu acril. Nu folosim profile vopsite (acestea au o durata scurta de viata). Oferta noastra de termopane contine doar profile colorate caserate sau coextrudate.

Feroneria folosita la termopane este marca Roto NT, G-U si Siegenia si, in plus, ar fi de mentionat ca aceasta este reprezentata de cele 3 branduri de maxima notorietate, atat ca si prezenta in piata cat si calitate garantata. Feroneria pentru termopane poate fi standard sau antiefractie cu inchidere perimetrala sistem ciuperca. In privinta manerelor si sildurilor marca Hoppe acestea sunt disponibile in 4 culori: alb, maro, titan mat si bronz antichizat, la fel si mastile decorative.

Sticla folosita la fabricarea de termopane, provine in exclusivitate de la Saint-Gobain, iar pe langa oferta de sticla obisnuita, amintim cateva tipuri de sticla cu tratament special: Planitherm, Planitherm 4seasons, Bioclean etc. Dispunem de sticla securizata si sticla antiefractie cu un spectru mare de grade de siguranta.

Armatura folosita la termopane Salamander, Veka, Gealan si Rehau este in functie de culoare, gama de profile si configuratie, aceasta are grosimea cuprinsa intre 1.5 si 3mm. Armatura este achizitionata de la furnizorul de profile Rehau, Veka, Salamander, respectiv Gealan, astfel ca indeplinim un criteriu important in ceea ce priveste acordarea de garantie completa de catre furnizorul de sisteme de profile.

 Tamplaria echipata cu termopanele marcilor Veka, Rehau, Salamander si Gealan poate fi completata, la cerere, de o gama larga de accesorii acestea fiind:

- pervaze pentru termopane de interior din PVC

- pervaze pentru termopane de exterior din aluminiu (cu tabla zincata nu lucram din cauza calitatii scazute)

- sisteme de aerisire pasiva pentru termopane GECCO 3, GECCO 4, NEO75 si NEO105

- rulouri exterioare suprapuse si aplicate din aluminiu cu sau fara plasa anti-insecte tip rulou incorporat pentru termopane

- plase anti-insecte pe balama, semifixe, tip rulou si mai nou plisse pentru termopane

- sisteme de protectie solara alternative: jaluzele verticale, orizontale sau rolete pentru termopane

- sisteme speciale de deschidere/inchidere glisante, osciloculisante, pendulare sau cu actionare de la distanta tip Ventus pentru termopane

- usi de garaj rulante si sectionale pentru termopane

- profile complementare speciale pentru termopane etc.

Toate aceste accesorii sunt intr-o gama variata de culori si imitatii de lemn compatibile cu tamplaria echipata cu termopane. 

Tamplaria este realizata pe un circuit integrat de productie automat al termopanelor in cadrul caruia o sa amintim urmatoarele procese:

- debitare automata la ambele capete cu comanda numerica si emisie etichete cod bare 3   posturi

- sudare automata concomitenta la 4 capete sistem CNC doua posturi

- debavurare prin pantografiere cu laser automata inclusiv incarcare automata a ramelor

- calibrare semiautomata la calarea termopanelor in rama

- productia de sticla pentru termopane este complet automata, de la incarcare foi jumbo, debitare optimizata, spalare, verificare impuritati cu ultraviolete si pana la sigilare.

Montajul tamplariei dotata cu termopane Salamander, Veka, Rehau si Gealan este realizat cu suruburi de otel autofiletante pentru beton de 7,5mm diametru, izolarea perimetrala realizandu-se cu spuma poliuretanica de densitate sporita cu sau fara expandare, in functie de necesitati.


Productie Productie Productie Productie Productie Productie