În curs de procesare...

Oferte Termopane - Avantaje

Ce oferim noi in plus - la Termopanele SALAMANDER VEKA REHAU  GEALAN

1. Suntem orientati catre optimizarea maxima a relatiei data de performanta, calitate si pret ale termopanelor, astfel desi am accesat gama de top ale produselor marcilor SALAMANDER VEKA, GEALAN si REHAU, am reusit sa pastram un pret comparabil cu pretul produselor standard .

2. Folosim numai produse si solutii tehnice premium, in acest sens vom aminti :
-Profile de la 60 la 90mm adancime constructiva cu 3, 5, 6, 7 camere de izolare, produse exclusiv in Germania si proiectate pentru pachetul termoizolator (termopane) cu 2, 3 si 4 foi se sticla cu adancimi constructive de la 24mm la 44mm. Atat la sisttemele de termopane SALAMANDER VEKA, GEALAN cat si REHAU avem posibilitatea placarii partilor exterioare ale profilelor cu aluminiu, care poate fi colorat in orice culoare RAL.

3. Termopanele SALAMANDER VEKA, GEALAN, REHAU sunt executate exclusiv cu geam de la producatorul francez SAINT GOBAIN GLASS. In acest sens trebuie sa amintim ca produsele Saint Gobain din punct de vedere al notorietatii si calitatii, sunt numarul unu in Europa, cu un istoric si o traditie de peste 300 de ani in fabricarea si prelucrarea sticlei, Saint Gobain a ajuns marca preferata a celor mai multe companii constructoare de masini din europa. Piata germana prefera aceste produse pentru calitatea lor ireprosabila si constanta de-a lungul deceniilor, calitate ce a fost conditionata nu numai de o imensa experienta ci si de caliatea materiilor prime din carierele de nisip si dolomita din Franta. Termopanele speciale cum ar fi PLANITHERM (Low-e) si PLANITHERM 4S, sunt unele cu cel mai bun tratament special din lume, iar calitatea sticlei in ceia ce priveste elasticitatea si durata de viata este deja cunoscuta in toata lumea. Sticla PLANITHERM 4S, care este o solutie revolutionara in protectia selectiva contra pierderii de caldura din incapere iarna si conra supraincalzirii incaperii vara, pastrand camera luminoasa, dar fara a permite patrunderea radiatiilor termice si UV, astfel protejanduse mobila parchetul si tesaturile de efectul de decolorare si ardere produs de razele nocive UV.. Diferenta de pret fiind una de doar 5% fata de un geam obisnuit Low Emisivity. Un alt produs revolutionar este BIOCLEAN, ceam cu tratament special ce nu permite aderarea impuritatilor pe suprafata exterioara a geamului, astfel ne fiind nevoie de curatarea lui (tehnologie patentata initial pt. geamurile de la panourile solare).

4. Folosim solutii tehnologice de ultima ora, cum ar fi pragul magnetic, sistemul de aerisire pasiva clapeta GECCO 3, GECCO 4 si grilele de ventilatie si aerisire NEO75, NEO105

5. In procesul de productie al geamului termizolator, pentru o claritate si transparenta ireprosabila, folosim un sistem de curatare a sticlei cu instalatie de dedurizare a apei.
Intregul proces de productie; incarcare, incadrare si taiere fiind complet automatizat, fapt ce confera o inalta precizie si calitate a margini sticlei dupa taiere, fapt ce este decisiv in rezistenta la fisura a sticlei in timp.

6. Folosim feroneria germana nr. 1 in Europa si anume marca ROTO NT pentru termopanele VEKA si GEALAN cu inchidere antiefractie la partea de jos, la deschiderile oscilobatante, in pachet standard. Aceasta feronerie este patentata pt deschiderea speciala pt MICROVENTILATIE. Manerele producatorului de top HOPPE SECUSTICK antiefractie si nu in ultimul rand balamalele profesioniste DR HAHN rezistente pana la 125kg punct de sprijin. Pentru termopanele REHAU echiparea standard este cu feronerie G-U, dar la cerere se poate echipa cu ROTO NT. Snapperele pentru usile de balcon sunt de la SIEGENIA.

7. Avem 8 imitatii de lemn dintre cele mai frumose culori amintind, culoarea Wenge, Stejarul Rustic/ Auriu/ Natur, Nucul etc. Sau o paleta de 14 culori realizate prin tehnologia unica ACRYLCOLOR (plexiglasscolor), tehnologie ce consta nu in folierea sau vopsirea profilului, ci in coextrudarea PVC-ului alb cu un strat de plexiglass material foarte rezistent la zgaraiere si la decolorare in timp, care confera culorii o senzatie de claritate si profunzime si care datorita transparentei sale partiale, are o dilatatie mult mai mica pe timp de vara. Tehnologia termopanelor ACRYLCOLOR este disponibila doar la profilele GEALAN.

8. Un alt avantaj este faptul ca termopanele sunt echipate cu pervaze de interior la culoare identica cu cea a profilelor, caserate cu folie germana de inalta caliatate RENOLIT.

9. Dispunem de sisteme de automatizari actionate inclusiv prin telecomanda, pentru ferestre (deschidere de la distanta VENTUS) si rulouri exterioare echipate cu plasa contra insectelor, incorporata in caseta ruloului marca TYSSEN.

10. Experinta de 7 ani in productia de Termopane SALAMANDER GEALAN , REHAU si VEKA cu profile de 6 camere de izolare, dotate cu termopane din 3-4 foi de geam, in conditiile in care majoritatea firmelor doar acum 2-3 ani au inceput sa ofere aceste solutii.

11. Toate operatiunile, de la debitarea profilelor pvc SALAMANDER GEALAN, REHAU si VEKA si pana la calare se fac cu utilaje automate cu comanda numerica, asistate de calculator si prevazute cu programe de optimizare a consumului de materiale. Sudarea profilelor se realizeaza simultan la toate cele 4 capete, asistat de calculator si cu un control automat al temperaturii de sudare, astfel obtinandu-se o calitate exceptionala a sudurii. Feroneria este montata automat, astfel fiind garantata o mare precizie de lucru a mecanismelor.

12. Exista pareri care sustin ca functionalitatea ireprosabila a unei ferestre este data in proportie de 50% de corectitudinea si calitatea executarii montajului. Noi sustinem aceasta parere, pentru ca experienta ne-a aratat, ca o fereastra asamblata perfect este inutilizabila in cazul unui montaj defectuos. Din aceste considerente, echipele noastre de montaj executa lucrarile de montaj in conformitate cu STANDARDELE GERMANE impuse de catalogul tehnic SALAMANDER VEKA, GEALAN si REHAU, iar materialele folosite sunt de cea mai buna calitate.

13. Suntem promotorii calitatii ireprosabile in domeniu, astfel, pe parcursul ultimilor 7 ani, am fost primii care au implementat pe piata romaneasca sistemul S8000 cu 6 camere de izolare si dotat cu pachet de geam termoizolator din 3 foi - luna martie 2005, sistemul IQ+ cu profile de 6 camere cu o adancime constructiva de 84mm - februarie 2009 de la GEALAN. In continuare lucram la proiectul de implementare a tamplariei pt case pasive PASSIVHAUS, care este o noutate inclusiv pentru Germania si Suedia. Aceiasi directie o urmam si pentru marcile de Termopane SALAMANDER VEKA si REHAU.

14. Prin accesarea marcilor SALAMANDER VEKA, GEALAN si REHAU am diversificat la maximum ofertele de termopane, astfel incat putem onora comenzi de termopane dintr-o plaja mare de preturi, in aceste conditii, oferim de la cele mai simple solutii de termopane la cele mai avansate din acest moment, cum ar fi BluEVOLLUTION de la Salamander,  IQ+ de la Gealan, ALPHALINE de la Veka sau GENEO de la Rehau.